DIOR PARTNERSHIP

IMG_1899 2.JPG
IMG_1620-1.JPG
IMG_1941.JPG

Förra året så gick en dröm i uppfyllelse, jag blev kontaktad av Dior’s Paris team och inbjuden till Dior’s allra första event i Skandinavien. Några månader senare så åkte jag på en annan magisk resa med Dior till ett slott utanför Köpenhamn i Danmark.

I början på den här sommaren så gick en annan dröm i uppfyllelse: Jag blev tillfrågad om jag ville bli ambassadör för Dior Makeup. Helt ärligt så känns det pirrigt bara att skriva det! Det finns dom stunderna i livet när man känner att man har uppnått något som man alltid har gått och drömt om och som får en att känna sig sådär lycklig och pirrig. Jag har haft några av de tillfällena tidigare i mitt privata liv, men när det kommer till mer jobbrelaterade mål så är det här utan tvekan ett av de stunderna. 

I slutet på april i år så åkte jag till Oslo för att gå en lunch med Dior och kicka igång samarbetet. Jag kom fram runt lunchtid och åkte direkt till ett hotell i centrala Oslo där jag mötte upp resten av Dior teamet och tre andra influensers. Väl framme på hotellet så var vårt bord fyllt av vita rosor och parfymer, med ballonger på sidorna och små goodie-bags. De vet verkligen hur de ska skämma bort en! Jag känner mig så tacksam för det här samarbetet och spänd på de kommande månaderna. 

//Last year a dream came true, I was contacted by Dior and was invited to attend their first ever Dior Event in Scandinavia. A couple of months later I went on another magical trip with Dior to a castle outside of Copenhagen in Denmark. 

Beginning of this summer another dream came true: I was asked to become a brand ambassador for Dior Makeup. I actually feel overly excited for just typing this on my laptop. There are those moments in life where you know you’ve accomplished something you always longed for, it makes you feel ecstatic, and fulfilled. I have had that previously in my private life, but when it comes to business accomplishments, there’ve been dream collaborations, and of course attending amazing shows in Paris, London and Milan, but needless to say, this is one of those ecstatic moments. 

In april I flew to Oslo to attend the launch event for the collaboration. I arrived at noon and went to a hotel in central Oslo, where I met up with three other influencers and the the Dior-team. They really know how to take care of you, being welcomed at the lunch with a table decorated with beautiful fresh flowers, balloons and a little goodie bag filled with treats. I feel to grateful for this collaboration and it is just beyond excited for the upcoming projects! //

IMG_7612.JPG
IMG_8306.JPG
FullSizeRender 6.jpg
IMG_8308.JPG