South of France with Nelly.com

FullSizeRender.jpg
IMG_0048.JPG
IMG_0465.JPG
IMG_0951.JPG

Hi guys! I hope you are all well. I’m on my way back from Cannes, having spent a wonderful 24 hours in the South of France with Nelly.com. I met up with everyone yesterday morning in Stockholm and then we headed out to the airport to go to our secret destination. While at the airport, we boarded our own Nelly plane (!) and found out we were all going to Cannes! We arrived in France and spent the whole day at the amazing Villa .. with lunch by the pool, drinks, dinner and party. It was honestly just too much fun! Then we headed back to Cannes and checked in to the wonderful hotel Martinez. Today, I woke up early, went for some breakfast and then headed for a beach walk with the girls. Thank you Nelly.com for the most fun trip ever! I cant wait to go back!

Hallå, jag hoppas allt är bra med er! Jag är på flyget tillbaka från Cannes efter att ha spenderat 24 underbara timmar på franska rivieran med Nelly.com. Vi möttes upp allihop i Stockholm igår, innan vi åkte hela gänget till flygplatsen och vår secret destination. När vi kom fram checkade vi in på vårt helt egna Nelly-flyg (!) och fick reda på att vi skulle till Cannes! Vi kom fram till Frankrike och spenderade hela dagen på det underbara, mm. Jag har viljat åka dit ända sedan Dior hade sin Cruise visning där för några år sedan så det var så kul! Sedan var det dags för lunch, poolhäng, drinkar, middag och party! Tillbaka i Cannes så checkade vi in på fina hotel Martinez, som ligger precis på stranden. Imorse vaknade jag upp ganska tidigt, gick ner och åt en supergod frukost och sen gick vi en sväng till stranden för en sista beach walk. Stort tack Nelly för världens bästa resa! Längtar redan tillbaka!

 

filippa haggComment